Det kraftfulla UV-ljuset dödar upp till 99,9% av bakterier i luften & på ytor

Vi kanske tror att våra hem eller arbetsplatser är säkra. Men är de det? Faktiskt så innehåller de en mer varierad population av mikrober än smutsen utanför. Vissa mikroorganismer kan överleva på hårda ytor i flera veckor - till och med månader! Och vi rör vid dem tusentals gånger under dagen ... vidrör saker som någon annan redan har rört vid!

Att hålla våra hem och arbetsplatser "bakterier-rena" är oerhört viktigt i dag. Särskilt om någon från vår familj eller vårt arbete nyligen drabbats av någon sjukdom. Det viktigaste direkt efter att de blivit friska är att se till att ingen annan smittas av sjukdomen.

UVC-ljusrenare bekämpar bakterier snabbt


UVC-ljus är kemikaliefritt och helt säkert för miljön och dåligt för bakterier! Man vet att UV-ljus används för desinfektion av luft och ytor på sjukhus, vårdhem, laboratorier (vad mer behöver sägas!) .

Hur det fungerar? Patogener & bakterier är mycket mindre än mänskliga celler, så långt UVC-ljus kan nå deras DNA och döda dem. Det kan till och med neutralisera "superbakterier" som har utvecklat resistens mot antibiotika!

När steriliseringen är klar kan ozonet snabbt oxideras och sönderdelas utan kvarvarande och sekundära föroreningar, vilket inte gör någon skada på människokroppen.

Sterilize-X™ lampa är det 100% perfekta valet för alla


Glödlamporna med det långa UVC-ljuset som förut bara fanns tillgängliga för de organisationer där hygien och renlighet är av yttersta vikt finns nu tillgängligt för alla!

Vi pratar om Sterilize-X™ - en genial uppfinning som har dödlig effekt på mikroorganismer och mögel. Huvudfunktioner:

➠ KRAFTFULL
Sterilize-X™ utnyttjar ultraviolett ljus och ozon (två gånger så effektivt!!!) för desinfektion;

➠ UPPLADDNINGSBAR
Batteri med stor kapacitet och ett antal användningar per laddning; batteri med ett antal användningar per laddning;

➠ SNYGG OCH LITEN
Stoppa ner den i fickan och ta den med dig.


HÅLL DIG OCH DIN FAMILJ I SÄKERHET! FÖRSTÖR DOLDA MIKROORGANISMER I DITT HEM SNABBT OCH ENKELT!


Lights

Arbetsplats

Mountains

Bil

Nature

Hotellrum

Mountains

Toalett

Mountains

Sovrum

Lights

Lekrum

Nature

Skafferi

Mountains

Annat

Hur man använder den:

Folkhälsoexperter hoppas att dessaSterilize-X™ UVC-lampor kommer att marknadsföras mer för att förhindra spridning av säsongsbundna sjukdomar. Visst, MESTADELS blir du inte sjuk, men det räcker med EN enda gång för att dra på sig en livsfarlig influensa, hemska hudutslag eller till till och med någon odiagnostiserad sjukdom som får dig på fall!

Min åsikt - köp den medan den fortfarande finns att få tag på

Sterilize-X™ har sålts galet mycket, men lagret kommer inte finnas länge eftersom det är begränsat. Jag rekommenderar att du beställer den medan den fortfarande finns att få tag på. Det bästa är att köpa produkten direkt från tillverkaren.

Allt innehåll och all media på Sterilize-X skapas och publiceras på nätet enbart i informationssyfte. Den är inte avsedd att ersätta professionell medicinsk rådgivning och bör inte bli betrodd som hälso- eller personlig rådgivning.      Vetenskapliga laboratorietester visar att UVC-ljus, i likhet med det som sänds ut av Sterilize-X, kan inaktivera och döda upp till 99% av virus, bakterier, mögel, mögel och svamp under perfekta laboratorieförhållanden. Enskilda effekter och resultat kan dock variera.

Få upp till 50% RABATT på din Sterilize-X ™ idag

Använd Rabatten & Kontrollera tillgängligheten!